Тест по временам английским – Быстрый онлайн-тест на времена в английском языке

Тест по английскому языку "Лексико-грамматическая работа на времена английского глагола"

  1. Choose the right answer:

1. I usually ... my Granny on Saturday.

a) visits; b) visited; c) visit; d) will visit

2. There ... 30 pupils in our class last year.

a) were; b) was; c) are; d) is

3. I can ... English very well.

a) spoke; b) speaks; c) speak; d) will speak

4. ... they go to the Zoo with us next week?

a) shall; b) will; c) do; d) did

5. I ... to my friend's place yesterday.

a) goed; b) went; c) goes; d) will go

6. He will not... his holidays in America.

a) spent; b) spended; c) spends; d) spend

7. My pencil ... on the table yesterday. My mother ... it in the box.

a) was not, put; b) are not, put; c) were not, put; d) was not, puts

8. Do you like ... to school? Yes, I... .

a) to go, did; b) go, do; c) to go, do; d) to go, don't

9. We ….. how to use computers at I. T. lessons.

a) learn b) will learn; c) did learn;

10. She wanted to ... us about her brother.

a) say; b) tell; c) speak; d) show

2. Open the brackets:

1. My working day _______________ (begin) at 7 o’clock.

2. He ___________________ (not take) a bus to his factory.

3. What __________she ___________________ (do) on Saturday evenings?

4. Mr. Smith ___________________ (fix) his car yesterday morning.

5. The students ______________ (be) in Russian Museum last week.

6. What _______________ your brother ___________________ (do) yesterday?

7. I ________________________ (go) to my doctor tomorrow.

8. His wife __________________________ (not water) flowers in the garden.

9. What _____________ you ________________ (do) tomorrow?

10. He ______________________ (help) his father now.

11.I ________________________ (not sleep) now.

12. What ____________ they _________________________ (talk) about?

13. Не __________________________ (turn) on the television to watch cartoons every morning.

14. I ________________________________ (go) to bed at ten o'clock yesterday.

15. I _____________________________ (go) to the cinema tomorrow.

16. I _________________________ (be) very busy last sum­mer and I (not go) there.

17. He ________________________ (get not) up at nine o'clock tomorrow.

18. ______ you _______________(watch) TV yesterday?

19. Who ___________________ (take) care of the child in the future?

20. When _________ you ____________________ (leave) home for school yesterday?

21. _______________ you _____________________ (have) a PC lesson yesterday? — No, I ___________

22. What _________________ you _____________ (buy) at the shop tomorrow? — I ________(buy) a book.

23. They (go) _______________ to the sport club 5 days ago.

24. We __________ already ___________________ (write) the test.

25. My sister ____________________ (do) her homework today.

26. I ______________(play), _________________ (dance) and _____________(sing) on the party yesterday.

27. My pet __________________ (eat) meat just.

3. Write down the text in Past Simple.

On Monday we have five lessons. The first lesson is Russian. At this lesson we write a dictation and do some exercises. Nick goes to the blackboard. He answers well and gets “five”. After the second lesson I go to the canteen. I eat a sandwich and drink a cup of tea. I do not drink milk. After school I go to the library and then I go home.

_________________________________________________________________________________________

_________________________________________________________________________________________

_________________________________________________________________________________________

_________________________________________________________________________________________

_________________________________________________________________________________________

4. Correct mistakes. Rewrite sentences without these mistakes.

1. He are sleeping now. ______________________________________________________________________

2. I plays football every day. __________________________________________________________________

3. Did she went to school yesterday? ____________________________________________________________

4. We watch TV tomorrow. ___________________________________________________________________

5. We not danced yesterday. __________________________________________________________________

6. Who does plays tennis every day? ____________________________________________________________

7. Where he is sleeping? _____________________________________________________________________

8. She reads every day, is not we? ______________________________________________________________

9. We has had this house since 2007. ____________________________________________________________

10. I doesn`t like to play tennis every day. _______________________________________________________

11. Did he played tennis yesterday? ____________________________________________________________

12. I has written a test. _______________________________________________________________________

13. She has already dance on the concert. ________________________________________________________

14. Did my mother read a book? – Yes, he did. ____________________________________________________

15. Has it drunk milk? – No, it have not. _________________________________________________________

16. Have you done your homework? – No, you have not. ____________________________________________

5.

videouroki.net

Тест по временам английского языка (упражнения)

В английском языке времен в общем понимании этого слова столько же, сколько и в русском. Однако, форм для выражения тонкостей временных отношений существенно больше, вследствие чего необходимо ознакомиться со всеми двенадцатью временными конструкциями. Тренировке данных конструкций в речи и посвящен нижеследующий тест на времена английского языка.

Упражнение 1.

Переведите предложенные высказывания на английский, ставя глаголы в правильные временные формы.

  1. Теперь деятельность нашей компании не быстро меняется.
    2. Джейн отправила Элизабет много разных писем. Но ни одно из них не дошло.
    3. Мне очень нравится твой двоюродный брат. Он всегда думает об окружающих.
    4. Мать Мэри выглядит очень старо для своего возраста. Никто не верит, что ей сейчас сорок.
    5. Сара постоянно катается на коньках этой зимой. Она хочет интенсивнее заниматься катанием на коньках, чтобы усовершенствовать свои навыки.
    6. Что ты делал со своим домашним питомцем? Он выглядит таким изможденным.
    7. Ее платье выглядит, как новое, хотя она носила его три года.
    8. У Джорджа много друзей, но он не пригласил их на свою вечеринку.
    9. Сосед Джейн – руководитель проекта. Его технические советы всегда важны и полезны для его коллег.
    10. Элизабет только что заполнила анкету на получение новой работы и ждала соответствующего ответа от той компании.
    11. Джейн не видела свою двоюродную сестру с месяц, с тех пор как она начала там работать.
    12. Как долго ты уже оказываешь поддержку Саре? – Но я ее вообще не знаю…

Ответы:

  1. The activities of our company aren`t changing rapidly now.
    2. Jane has sent many different letters to Elisabeth. But neither of them has arrived.
    3. I like your cousin very much. He always thinks about those around him.
    4. Mary`s mother looks very old for her age. Nobody believes that she is forty now.
    5. Sarah is constantly skating this winter. She wants to skate more intensively to improve her skating skills.
    6. What have you been doing with your pet? It looks so tired.
    7. Her dress looks as good as a new one, though she has worn it for three years.
    8. George has got many friends, but he hasn`t invited them to his party.
    9. Jane`s neighbor is a project manager. His technical advice is always important and useful for his colleagues.
    10. Elisabeth has just filled in a form for a new job and was waiting for an appropriate answer from that company.
    11. Jane hasn`t seen her cousin for a month since she began working there.
    12. How long have you been supporting Sarah? – But I don`t know her at all…

Обратите внимание, что любую тему можно разобрать с нашими репетиторами английского по Скайпу.

Упражнение 2.

Переведите предложения на русский язык, обращая особое внимание на употребление настоящего и будущего времени.

  1. Our pupils will be writing their test for an hour when the teacher finally lets them use their dictionaries.
    2. Jane will not leave her office before her colleague brings her the keys.
    3. When James enrolls in that school he will have been studying German for six months.
    4. Jane will come to the party later. She is searching for a proper dress now.
    5. In the evening John will have understood his last mistake.
    6. Will Mary have written her test by the time the bell goes?
    7. Jack will get to the airport later. Jane will be waiting at the check-in counter for him.
    8. If John finds that magazine tonight, he will bring it tomorrow.
    9. My parents will go to the Red Sea next autumn, if they have paid back their loan in summer.
    10. You will not go skiing until you recover.
    11. Jane will still be making supper in an hour.
    12. If it is raining tonight, Elisabeth will go to her neighbors.
    13. My husband can`t repair your bicycle tomorrow. He will go fishing with John.
    14. Jeremy is coming to Oslo a day after tomorrow. He will phone his aunt when he arrives.

Ответы:

  1. Наши учащиеся уже целый час будут писать контрольную работу к тому моменту, когда преподаватель, наконец, разрешит им воспользоваться своими словарями.
    2. Джейн не покинет свой офис, пока коллега не принесет ей ключи.
    3. Когда Джеймса зачислят в ту школу, он уже будет (к тому моменту) изучать немецкий язык в течение шести месяцев.
    4. Джейн придет на вечеринку попозже. Она ищет соответствующее платье.
    5. Вечером Джон поймет свою последнюю ошибку.
    6. Мэри закончит писать контрольную работу к тому моменту, когда прозвенит звонок?
    7. Джек прибудет в аэропорт позже. Джейн будет ожидать его у стойки регистрации.
    8. Если сегодня вечером Джек найдет тот журнал, то завтра он его принесет.
    9. Мои родители поедут следующей осенью на Красное море, если летом они выплатят свой кредит.
    10. Ты не пойдешь кататься на лыжах, пока не поправишься.
    11. Через час Джейн все еще будет готовить ужин.
    12. Если сегодня вечером будет идти дождь, то Элизабет пойдет к своим соседям.
    13. Мой муж не сможет завтра починить ваш велосипед. Он отправится с Джоном на рыбалку.
    14. Джереми прибудет в Осло послезавтра. Он позвонит своей тете, когда приедет.

Другие тесты по английскому на времена.

online-teacher.ru

Тесты по английскому языку 6 класс

Тесты по английскому языку за 6 класс уже на нашем сайте! Обучение в современной общеобразовательной школе или лицее, невозможно без тестовых задач и контрольных работ.

Тест - это отличный метод показать, за незначительный промежуток времени, уровень знаний отдельно взятого ученика или всего класса. Используя, данные тесты, всегда можно определить моменты, над которыми стоит поработать в индивидуальном порядке. Тесты, можно проходить как на уроках в школе, так и в процессе домашней работы.

Кстати, можно попросить родителей или друзей, проконтролировать прохождение тестов, чтобы не было возможности подглядеть правильный ответ. В нашем тесте, результат в баллах, а также допущенные ошибки будут видны после прохождения.

Онлайн тест по английскому языку 6 класс

Вопрос 1 из 20

Продолжить

Чтобы продолжить тест, выберите один из вариантов ответа.

Вы ответили правильно на
18 вопросов из 20

Ваш результат:

Упс!... Два балла((( Скорее начинайте учить английский язык с онлайн самоучителем Lim English. С ним Вы гарантированно получите результат.

“Удовлетоворительно”. Начинайте учить английский язык с онлайн самоучителем Lim English по уникальной методике Олега Лиманского. Результат не заставит себя ждать!

“Хорошо” Поздравляем! Вы не плохо владеете английским языком в рамках выбранного уровня. Начинайте учить английский язык с онлайн самоучителем Lim-English по уникальной методике Олега Лиманского. С ним Вы гарантированно улучшите свои знания.

Поздравляем! Это отличный результат. Вы прекрасно владеете английским языком в рамках выбранного уровня. У Вас появилась отличная возможность поднять свой уровень с онлайн самоучителем Lim-English. Вы получите ежедневную практику.

Превосходный результат! Вы отлично владеете английским языком в рамках выбранного уровня. Нет предела совершенству, используйте онлайн самоучитель Lim-English - это отличный способ всегда быть в форме. Проверьте свои силы на наших курсах для продвинутых.

Неправильные ответы:

Вопрос № {1}
Ваш ответ: {2}
Правильный ответ: {3}

lim-english.com

Тест с ответами по английскому языку на тему Времена глаголов

1. My friends ___ in a country house.

a)​ live+

b)​ lives

c)​ is lived

d)​ are lived

2. The sun ___ in the West.

a) set

b) sets+

c) are set

d) is set

3. A green traffic lights ___ “Go”.

a) mean

b) means+

c) are meant

d) is meant

4. He is too shy, so he ___ to anybody.

a) isn’t talking

b) don’t talk

c) doesn’t talks+

d) aren’t talking

5. Do you ___ where the library is?

a) knows

b) known

c) know+

d) knowing

6. My father ___ lots of money on his car.

a) is spending

b) spends+

c) are spending

d) spend

7. Martin never ___ me on weekends.

a) is calling

b) call

c) calls+

d) are calling

8. ___ a break at work?

a) Are you having

b) Do you have+

c) Is you having

d) Does you have

9. I ___ too much black tea.

a) drinks

b) am drinking

c) are drinking

d) drink+

10. The shop always ___ on time.

a) opens+

b) is opening

c) are opening

d) open

11. I ___ I’ll show you my apartment.

a) am promising

b) promise+

c) are promising

d) promises

12. All the companies ___ their goods in Europe.

a) sells

b) are selling

c) is selling

d) sell+

13. Where ___ your friends?

a) is

b) do

c) are+

d) does

14. They ___ computer games on weekends.

a) plays

b) is playing

c) play+

d) are playing

15. My parents ___ to the theatre every month.

a) goes

b) are going

c) go+

d) is going

16. What ___ usually do every morning?

a) does

b) are

c) do+

d) is

17. Monica often ___ coffee in a cafe.

a) is drinking

b) drinks+

c) drink

d) are drinking

18. A teacher is a person who ___ students.

a) teach

b) is teaching

c) are teaching

d) teaches+

19. Tom ___ very sad.

a) do

b) are

c) is+

d) does

20. All people ___ the right to live.

a) have+

b) has

c) are having

d) is having

testdoc.ru

Тесты по английскому языку по теме "Времена"

Просмотр содержимого документа
«Тесты по английскому языку по теме "Времена"»

Тест на употребление временных

1. Выбрать правильный вариант

форм глагола

1. They … the cinema half an hour ago.

a)Have left; b)Left; c)Will have; d)Leave;

2. They … a good time lately.

a)Was written; b)Has written; c)Was writing; d)Wrote;

3. Have you ever … spaghetti?

a)Trying; b)Cooked; c)Ate; d)Buy;

4. They …their parents every weekend.

a)Visit; b)Visits; c)Shall visit;

5. Who … reading the newspapers?

a)Is; b)Am; c)Are;

6. Every evening at 9 o’clock he … his dog for a walk.

a)Is taking; b)Takes; c)Will take;

7. What … she doing now?

a)Is; b)Does; c)Has;

8. Look out of the window. It … hard.

a)rains; b)Is raining; c)Will rain;

9. You … this text now.

a)will write; b) write; c)were written; d)are writing;

10. He … school 2 years ago.
a)finishes; b)will finish; c)finished;

11. … you meet her at the station?

a)does; b)did; c)was;

12. ... the guests dancing when you came?
a)does; b)was; c) were;

13. I … my exams in time and go to the seaside.
a)have passed; b)passed; c)shall pass;

14. I …not head this news.
a)did; b)have; c)will;

15. She … not marry him.

a)was; b)have; c)did;

16. I … her at the Institute today.

a)saw; b)have seen;

17. He … at school this year.
a)finished; b)has finished;

18. I … not … your book today.
a)have brought; b)had brought;

19. …the delegation visit your school?
a)did; b)has; c)had;

2. Выбрать правильный ответ.

  1. She is going to spend her holidays at the seaside.

    1. Она хочет провести свой отпуск на море.

    2. Она собирается провести свой отпуск на море.

    3. Она провела свой отпуск на море.

  2. What are you doing tonight?

  1. Что ты делаешь сегодня вечером?

  2. Что ты хочешь делать сегодня вечером?

  3. Что ты делала сегодня вечером?

  1. She is writing a letter.

  1. Она написала письмо.

  2. в) Она пишет письмо.

  1. They have come.

  1. Они идут.

  2. в) Они пришли.

  1. I have finished the work.

  1. Я заканчиваю работу.

  2. b) Я закончил работу.

  3. c) Я закончу работу.

  1. 3. Выбрать правильный вариант перевода.

  1. Она уже пришла домой.

  2. a) She comes .

  3. b) She came .

  4. c) She has come .

  5. Ей задавали много вопросов.

  6. a) She was asked many questions.

  7. b) She was asking many questions.

  8. c) She was being asked many questions.

  9. d) She asked many questions.

  10. Она еще не написала упражнение.

  11. a) She is not writing .

  12. b) She was not writing .

  13. c) She has not written .

  14. d) She does not write .

  15. Я окончил школу два года назад.

  16. a) I left school .

  17. b) I have left .

  18. c) I had left .

  19. В прошлом году в это время я сдавал экзамены.

  20. a) took;

  21. b) was taking;

  22. c) had taken;

  23. Я уже написал курсовую работу.

  24. a) wrote;

  25. b) was writing;

  26. c) have written;

  27. Сейчас я пишу тест по грамматике.

  28. a) write;

  29. b) am writing;

  30. c) have been writing;

  31. Какую статью вы сейчас переводите?

  32. a) translate;

  33. b)have translated;

  34. c)are translated;

  35. Вчера в 8 часов я переводил статью.

  36. a) translated;

  37. b)will translate;

  38. c) was translating;

  39. Сколько статей вы перевели в этом году?

  40. a) have translated;

  41. b) translated;

  42. c)had translated;

  43. Он переводит статьи очень хорошо.

  44. a) is translating;

  45. b) translates;

  46. c)translate;

  47. Я уже перевел половину статьи, до того как он пришёл.

    1. had translated;

    2. b) was translating;

    3. c) translated;

  1. Они будут путешествовать заграницей следующим летом.

  2. a) travel;

  3. b) traveled;

  4. c) will travel;

  5. 14. Он обычно не празднует свой день рождения.

  6. a) not celebrate;

  7. b) isn’t celebrate;

  8. c) doesn’t celebrate;

  9. 15. Что любит носить твой друг?

  10. a) has like;

  11. b) do like;

  12. c) does like;

multiurok.ru

Тест на Способы выражения будущего времени

Future Simple and Present for the Future test 

Тест по английскому языку на Способы выражения будущего времени подходит для школьного тестирования: 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 класс. При необходимости изучите соответствующие материалы в разделе Грамматика английского языка.

 Выберите наиболее подходящий вариант:

1

The plane ___ at 10 tomorrow morning.

A

is landing

B

lands

C

is going to land

2

I ___ paint my living room green.

A

will be

B

am

C

am going to

3

It’s very cold in here. Oh, I ___ the window.

A

am closing

B

close

C

will close

4

Mary ___ her parents this evening.

A

will visit

B

is visiting

C

visit

5

The seminar ___ at 8 a.m. on Monday.

A

starts

B

is starting

C

is going to start

6

I’m sure it ___ hot tomorrow.

A

is being

B

is

C

will be

7

This film is awful. We ___ watch it.

A

are not going to

B

don’t

C

not going

8

Eveline ___ at her granny for a couple of days. They arranged it long ago.

A

will stay

B

is staying

C

stays

9

I promise I ___ of your dog.

A

will take care

B

am going to take care

C

am taking care

10

Look! The sky is dark. It ___.

A

snows

B

will snow

C

is going to snow

11

A new swimming pool ___ on 10 June.

A

opens

B

is going to open

C

is opening

12

Jerry and Carol ___ married next Saturday.

A

get

B

are getting

C

will getting

13

I’m thirsty. I think I ___ a glass of water.

A

am having

B

will have

C

am going to have

14

We ___ for dinner at 3 p.m. today.

A

will meet

B

meet

C

are meeting

15

Our train ___ in Moscow at 6 tomorrow morning.

A

arrives

B

is going to arrive

C

is arriving

16

The working day has already started. ___ type her report?

A

Will she

B

Does she

C

Is she going to

17

Mike ___ ping-pong with his father on Friday evening.

A

going to play

B

will play

C

is playing

18

I promise I ___ to the party without you.

A

don’t go

B

won’t go

C

not go

19

What time ___? At 9 in the evening.

A

does the performance begin

B

is the performance beginning

C

is the performance going to begin

20

It’s very cold today, so Tom ___ on a winter coat.

A

will put

B

is going to put

C

is putting

21

I expect you ___ the exam.

A

are going to pass

B

are passing

C

will pass

22

There isn’t any juice left. I ___ some.

A

am getting

B

will get

C

get

23

Linda ___ a massage at 5 this evening.

A

is having

B

has

C

will have

24

Try this dress! I’m sure it ___ you.

A

will suit

B

is going to suit

C

suits

25

Holidays are coming. ___ any interesting places?

A

Are you visiting

B

Do you visit

C

Are you going to visit

Пройти тест онлайн без регистрации: тест на способы выражения будущего времени

Тест по английскому языку на Способы выражения Будущего времени с ответами

1

B

2

C

3

C

4

B

5

A

6

C

7

A

8

B

9

A

10

C

11

A

12

B

13

B

14

C

15

A

16

C

17

C

18

B

19

A

20

B

21

C

22

B

23

A

24

A

25

C

 

Скачать тест по английскому языку: Будущее время в формате pdf – Future Test

Дополнительные материалы:

  1. Future Simple
  2. Future Continuous 
  3. Future Perfect Simple
  4. Future Perfect Continuous
  5. Present Simple
  6. Present Continuous

351

www.activeenglish.ru

Author: alexxlab

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *